Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

AUTHENTHIEKE WONING MET KANTOORRUIMTE EN TUIN

Achter deze karaktervolle gevel schuilt een mooi gerenoveerde woning. Dit met de authentieke materialen die een opfrisbeurt hebben gekregen. Om te beginnen heeft deze woning een ruim woongedeelte alsook de mogelijkheid voor een eventuele praktijk of creatieve ruimte..
Op het gelijkvloers komen we terecht in een mooie inkomhal die u meeneemt doorheen de woning naar alle ruimtes, berging, leefruimte/kantoor, toilet en toegang naar de kelder. Verder vindt u een ruime lichtrijke open keuken aansluitend met een eventuele extra leefruimte. Via de authentieke trap bereiken we het 1ste verdiep. Daar vindt u 2 slaapkamers en 1 badkamer. Daarnaast vinden we op het 2de verdiep nog een 3de ruime slaapkamer die mogelijks een 4de slaapkamer kan zijn. Deze prachtige woning is verder af te werken, dit maakt het mogelijk om het nog volledig naar u eigen stijl in te richten. EPC 318, centrale verwarming op aardgas, ventilatietype D. Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren voor meer informatie of een bezoek op het nummer 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar