Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Charmante woning met 4 slaapkamers in het hartje van Lokeren

Bent u op zoek naar een charmante en karaktervolle woning in het hartje van Lokeren? Lees dan zeker verder!

Deze charmante woning bevindt zich in het centrum van Lokeren. Dit zorgt ervoor dat u vlakbij verschillende invalswegen en faciliteiten zit.

U komt de woning binnen in een lichtrijke en volledig uitgeruste keuken. Via de keuken heeft u toegang tot een zeer praktische berging met toilet. Vanuit de keuken heeft u ook rechtstreeks toegang tot de leefruimte. Deze beschikt over een eethoek en ruimte zithoek. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

Bent u al helemaal verkocht? Lees dan zeker verder want dit pareltje heeft op de tweede verdieping nog een derde ruime slaapkamer.
Op de volledig afgewerkte zolder met vaste trap, heeft u de mogelijkheid om een 4de slaapkamer te creëren. Als laatste beschikt deze woning ook nog over een gezellige stadstuin.

De elektriciteit is volledig conform en de woning beschikt over een EPC: 200 (B)!!

Is dit uw droomwoning? Neem dan zeker contact op via info@uw-huis.be of via het nummer 052 46 38 03.



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar