Helaas, dit pand is verkocht

9190 Kemzeke

Omschrijving

Karaktervol herenhuis met kantoren/appartement


Deze voormalige notariswoning is gunstig gelegen in het centrum van Kemzeke en biedt een goede bereikbaarheid naar autosnelwegen (E17, E34) en gewestwegen. Het pand bestaat uit twee delen, enerzijds het herenhuis en anderzijds een kantoorgedeelte en dubbele garage.
De notariswoning van ca 365m² bevat nog tal van originele elementen en heeft aan de achterzijde een aangelegde parktuin met vijver (vroegere walgracht). Doorheen de jaren is de woning steeds perfect onderhouden en up-to-date gehouden. Indeling gelijkvloers: een ruime inkomhal met vestiaire en bureel. Woonkamer met zicht op het terras en de tuin, met eetplaats, salon, leesruimte en zithoek. Grote keuken en bijkeuken/wasplaats. Indeling eerste verdieping: 6 slaapkamers, waarvan één suite met dressing, 1 grote badkamer met bad, 1 kleinere badkamer met douche. Indeling zolder: met vaste trap en de mogelijkheid om meerde kamers in te richten onder het massief eiken gebinte. Verder beschikt de woning over een ruime kelder met wijnkelder.
Het aanpalende kantoorgebouw (thans verhuurd aan tandarts) beschikt over een oppervlakte van circa 140m² en staat in verbinding met de woning, maar heeft een afzonderlijke ingang. GVL: inkomhal/wachtplaats, bureelruimte en toilet. 1e verd: bureelruimte, toilet. 2e verdieping: bureelruimte, archiefruimte, douchecel/kitchenette. Zolder. Mits enkele aanpassingen kunnen de kantoorruimtes worden ingericht als appartementen of kangoeroewoning. EPC 520.
Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar