Helaas, dit pand is verkocht

9190 Kemzeke

Omschrijving

Laatste twee loten recreatiegrond te koop nabij de Boshoeve

Tussen de bossen en alle rust, kan u hier uw vakantiewoning bouwen. De 2 loten van elk 2.170 m2 liggen aan een verharde toegangsweg en liggen vlakbij de expresweg en is een heerlijke uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten of ritjes met paard . Het perceel is groot genoeg voor het houden van paarden of huisdieren. Het gaat over de laatste twee van een totaal van acht loten.
De vraagprijs is 24.500,- euro per lot . Belangrijk is dat deze gronden aan de recent gewijzigde wetgeving vanaf 01/01/2022 bosgrond worden. Alle vergunningen die voor deze datum aangevraagd werden of alle weekendverblijven die voor deze datum werden gebouwd mogen blijven staan. Er is geen bouwverplichting. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden, bel vandaag nog naar 052/46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar