Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

PROJECTGROND OF TE RENOVEREN WONINGEN

Volledig te renoveren woningen of af te breken voor een mogelijks kleinschalig nieuwbouwproject, dit is altijd op aanvraag bij de gemeente (zie opmetingsplan). De huidige indeling bestaat uit 2 woningen die op het gelijkvloers open zijn gemaakt tot één geheel. Verder beschikken beide woningen over een afzonderlijke trap naar boven die u verder brengt naar de slaapkamers en zolder.
Gelegen in het centrum van Hamme op korte afstand van alle faciliteiten en uitvalswegen. Verwarming op stookolie. EPC 621 kWh/m²n. Verder spreken we hier voeren een perceel van 1099 m2 met een straatbreedte van 13,03 m en een diepte van 53,34 m.
Interesse om beide mogelijkheden eens te bekijken? Contacteer on gerust op het nummer 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar