Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 2 appartementen en 4 garages

Deze appartementsblok, bestaande uit 2 appartementen is gelegen op een gunstige locatie te Hamme. Enerzijds bevindt het zich dichtbij groene wandelwegen en anderzijds vlakbij diverse invalswegen, openbaar vervoer en winkels. De appartementen zijn bereikbaar via een aparte ingang en beschikken over een leefruimte met open keuken voorzien van alle comfort, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, bad en een apart toilet. Daarnaast beschikt ieder appartement over 2 garages.
Beide appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, ventilatietype D en zonnepanelen. EPB attest: 48a, E-9 en 48b, E-61. Beide appartementen en 2 garages zijn op dit moment verhuurd!

EXTRA VOORDEEL: VERMINDERING VAN 100% OP DE GRONDLASTEN EERSTE VIJF JAAR bij een E-pijl van minder of gelijk aan E-20!!!, elektriciteit conform. Voor verdere info of een bezoek, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 052463803 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar