Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

TE RENOVEREN APPARTEMENTSBLOK MET DRIE 2 SLPKS APPARTEMENTEN

Deze te renoveren appartementsblok is gelegen in het centrum van Hamme. Op korte afstand van alle uitvalswegen, scholen en andere faciliteiten en is daarom net de ideale investering voor u! De indeling is als volgt; Links vooraan komt u binnen in de gezamenlijke gang die voorzien is van een kelderruimte met alle nutsvoorzieningen. Het gelijkvloers appartement is voorzien van een ruime leefruimte, keuken, badkamer, balkon en 2 slaapkamers. Bovendien hebt u ook toegang tot een kleine stadstuin. Het 2de appartement op de 1ste verdieping verschilt ook niet zoveel qua indeling: Ook hier komen we terecht in een ruime leefruimte met aansluitend een keukenruimte, badkamer, terras en 2 slaapkamers. Vanuit de 2de slaapkamer hebt u toegang tot het 2de terras die u meeneemt naar de achterliggende tuin. Hier staat nog een extra stalling. Tenslotte hebben we het 3de appartement op de 2de verdieping. Hier komt u ook weer terecht in een ruime leefruimte, die u verder meeneemt naar de keuken, badkamer, terras en 2 slaapkamers. Verwarming is momenteel op stookolie! EPC gelijkvloers: 471, EPC: 1ste verdiep: 251. Dit is van voor de vernieuwing van de ramen! Opzoek naar de ideale investering? Wacht niet langer en contacteer ons voor meer informatie of een bezoek op 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar