Helaas, dit pand is verkocht

2880 Bornem

Omschrijving

UNIEKE, HYPER UITGERUSTE VILLA

Deze exclusieve villa beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, plaats voor 8 wagens & ruimte voor alle woon/werk/sport noden die u maar kan hebben.
De woning is high end afgewerkt, elk facet van deze woning is naar de hoogste standaard afgewerkt. Vanuit de leefruimte heeft u zicht op de kelder die bijvoorbeeld 6 wagens zou kunnen herbergen. De hyper geïnstalleerde keuken, met prachtig marmeren blad, sluit naadloos aan op de leefruimte. De keuken sluit op haar beurt aan op de prachtige buitenruimte die vanaf de minste zonnestralen een verlengde van de leefruimte wordt. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een slaapkamer met bijhorende badkamer, een bureauruimte die uitkijkt op de leefruimte & een ruime berging/wasruimte.
Op het eerste verdiep vinden we de master bedroom terug, die beschikt over eigen dressing & badkamer met douche, bad & dubbele lavabo, deze slaapkamer geeft een echt “boutique hotel” gevoel. Ook op dit verdiep nog een slaapkamer en aparte badkamer voor de kinderen. Op het tweede verdiep is er nog een heel ruimte slaapkamer die als aparte loft kan gezien worden (meer dan 100 m2), een zee van licht en ruimte.
In het vroegere wijn-atelier vinden we nu de garage voor 2 wagens (met inrit naar de kelder en elektrische poort over de hele breedte) met op het verdiep een multifunctionele ruimte die naar wens kan ingevuld worden. Dit zijn maar enkele van de vele unieke punten van deze woning, deze komen pas echt tot zijn recht bij een plaatsbezoek.
Graag meer info met het oog op een bezoek? Bel snel op 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar