Helaas, dit pand is verkocht

9140 Tielrode

Omschrijving

Prachtig appartement met garage in Tielrode

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement zonder zorgen en veel rust? Dit appartement heeft het allemaal! Het gunstige EPC, de conforme elektriciteit, de ruimte en het licht zijn maar enkele sterke troeven van het appartement.

Binnengekomen in deze woonst komen we in de hal die direct toegang geeft naar de lichtrijke leefruimte (25m2) met aansluitend Zuid gericht terras en de perfect onderhouden keuken (23m2) die volledig is geïnstalleerd en voorzien van natuurstenen werkblad, ontbijthoek, dubbele spoelbak, vaatwasser, microgolf, oven, koelkast, keramische kookplaat en dampkap (SMEG). Naast de keuken is een aparte berging met voldoende opslagruimte. Verder vinden op deze verdieping een apart toilet en een ingemaakte vestiaire kast.

Op de bovenverdieping vinden we twee lichtrijke slaapkamers terug waarvan 1 met eigen terras. De badkamer (6,5m2) die is voorzien van een bad, enkele wastafel en toilet en een aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Als kers op de taart beschikt de woning over een aparte garage (inclusief de vraagprijs) en een gemeenschappelijke bergruimte. Deze parel ligt vlakbij groengebied waar je volledig kan ontspannen en tot rust kan komen.

Bel snel voor een bezoek via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar