Helaas, dit pand is verkocht

9140 Tielrode

Omschrijving

Prachtig en uniek duplex appartement in Tielrode

Bent u op zoek naar een appartement met veel lichtinval en waar u zich warm en thuis voelt? Dan is dit uw kans. Deze unieke parel is volledig in zijn eigen stijl en afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen. Het is gelegen vlakbij het centrum van Tielrode, Temse en ook vlakbij De Zaat, invalswegen en openbaar vervoer.
Wanneer we het appartement betreden komen we in de inkomhal die centraal staat en toegang verleent naar alle andere ruimten. Aan de linkerzijde van de inkomhal vinden we de grote keuken met ontbijthoek (23m2) die is geïnstalleerd en voorzien van op maat gemaakte toestellen en kasten van SMEG. Aan de keuken grenst een kleine open berging met aparte spoelbak en wijnopslagruimte.
Aan de rechterzijde vinden we een apart toilet en de open lichtrijke leefruimte (20m2) met ingemaakte kasten en groot terras met open groenzicht! Via de leefruimte kan men naar de eerst verdieping waar zich 1 slaapkamer (20m2) bevindt en een grote badkamer met een prachtige indeling en voorzien van 2 grote wastafels, een aparte betegelde douche en ligbad.
Als kers op de taart heeft de woning een extra bergzolder van 25m2, is het volledig appartement gevloerd met tegels en echte parket en is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur! Wacht niet en contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar