Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

PRACHTIG DUPLEX APPARTEMENT MET ZICHT OVER HEEL SINT-NIKLAAS

Welkom in dit prachtige duplexappartement in de stationsstraat te Sint-Niklaas. Bij binnenkomst in dit lichtrijke appartement, komt u in de grote hal met toilet. Wanneer men dan de grote, open leefruimte betreedt vallen de authentieke houten elementen direct op. Dit appartement bezit een prachtige parketvloer die doorgetrokken wordt over de gehele woonst. Het appartement heeft 2 slaapkamers. 1 slaapkamer op elk verdiep, aan deze slaapkamer hoort nog een badkamer. In de keuken heeft men alle modern comfort, zoals oven, magnetron, gasvuur, ijskast met aparte diepvries en dubbele spoelbak. Het appartement bevat ook een balkon, waar men zicht heeft over heel Sint-Niklaas. Er is een mogelijkheid om een autostaanplaats te huren, zodat u de wagen steeds kwijt kan. Lift aanwezig in het gebouw. De kosten voor de gemeenschappelijke delen bedragen ongeveer 90 euro per maand. Een appartement als deze zal u niet snel terug tegenkomen. Is dit appartement uw droomwoonst? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar