Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET 3 SLPKS, UNIEKE PRAKTIJK EN RUIME GARAGE

Deze instapklare woning is gelegen op een korte afstand van alle invalswegen en alle andere faciliteiten. Op wandelafstand van de Scheldedijk, omringd door de natuur!
U komt binnen in de inkomhal die voorzien is van een gastentoilet. Verder komen we terecht in de lichtrijke leefruimte van (40m2). Daarnaast hebben we nog de vernieuwde keuken en de ruime veranda (30m2). Via de veranda hebt u toegang tot de zéér praktische praktijkruimte. Hier hebt u tal van mogelijkheden wanneer u uw passie uitoefent thuis. Op de eerste verdieping hebt u de 2 ruime slaapkamers van 15m2 en de de 3de van 11m2. Ook is er nog de badkamer uitgerust met lavabo, douche en toilet. Ten slotte is er nog de zolderruimte deze is te betreden via een valluik met uitklapbare trap.
EXTRA TROEF! 20 zonnepanelen, goed voor een opbrengst van 5.200 kWp!!!
Voor meer informatie of een bezoek contacteer ons telefonisch: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar