Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

LAAGBOUWVILLA MET ZICHT OP POLDERS EN EPC B

Welkom bij deze prachtige, recent gerenoveerde laagbouwwoning, gelegen op een riant perceel van 885 m². Deze woning combineert luxe, comfort en een adembenemend uitzicht op de groene polders van Elversele.

De woning wordt verwarmd met convectoren en een luchtwaterwarmtepomp, en is voorzien van airconditioning en een EPC-score van B. Het ventilatiesysteem D zonder warmteverlies, dakisolatie en hoogrendementsbeglazing garanderen een energie-efficiënt en comfortabel binnenklimaat.

De open keuken is een waar pareltje, afgewerkt met hoogwaardige materialen en uitgerust met top-of-the-line AEG toestellen. De ruime en stijlvolle badkamer is volledig uitgevoerd in mortex en beschikt over een inloopdouche, wat zorgt voor een luxueuze spa-ervaring.

De woning biedt verder drie ruime slaapkamers en een garage met oprit, wat voldoende parkeergelegenheid biedt. Het knappe uitzicht op de omliggende polders maakt het plaatje compleet en biedt een uniek gevoel van rust en ruimte.

Mis deze unieke kans niet en ervaar zelf het comfort en de schoonheid van deze uitzonderlijke woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging op het nummer: 052/46.38.03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar