Helaas, dit pand is verkocht

9190 Stekene

Omschrijving

OPEN BEBOUWING MET PRACHTIGE TUIN EN CARPORT

Deze bungalow is gelegen in een landelijk groen gebied in Stekene en dit op enkele minuten van een belangrijke uitvalsweg, nl. E34 richting Gent en Antwerpen. Alle voordelen van een rustige omgeving en toch op enkele minuten van het centrum. U komt binnen via de inkomhal aan de zijkant, deze brengt je naar een aantal verschillende ruimtes. De lichtrijke leefruimte en eetruimte heeft een uitkijk op de prachtige tuin. Wanneer je verder loopt komt u terecht in de open keuken die u rechtstreeks toegang geeft tot de ruime berging. Verder bevinden zich op de gelijkvloers verdieping nog 4 slaapkamers, een gastentoilet, een badkamer met lavabo, ligbad en toilet. MOGELIJKHEID tot het creëren van een polyvalente ruimte met aparte inkom voor een bijberoep!! De woning beschikt over een carport voor 4 wagens. EPC: 259, ELEKTRICITEIT CONFORM. De woning is zeer goed geïsoleerd. Er wordt verwarmd met twee splinternieuwe warmtepompen. Extra troef; De woning is voorzien van zonnepanelen met certificaten! Per 1000 kW ontvangt u 250 EUR aan groene stroomcertificaten en dit tot en met 2032. Geschatte opbrengst; 22.500 EUR. Is deze woning geschikt voor u? Twijfel dan niet om een bezoek in te plannen op het nr. 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar