Helaas, dit pand is verkocht

9220 Moerzeke

Omschrijving

OP TE FRISSEN BUNGALOW MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Deze woning is centraal gelegen in het hartje van Moerzeke op wandelafstand van het centrum, ontspanning, scholen en nabije uitvalswegen. U komt binnen in de inkomhal die u toegang biedt tot alle aparte ruimtes, namelijk; de 3 ruime slaapkamers, een zeer praktische wasberging, de badkamer en de keuken. Vervolgens is er nog de leefruimte die helemaal naar achteren zit en dus geniet van veel lichtinval en het bovendien ook aangenaam maakt om te vertoeven door het zicht op de tuin. Tenslotte hebben we rechtsreeks toegang tot de dubbele garage via de tuin. Een ideale woning voor wie liever trappen vermijd. EPC: 364. CV op aardgas. Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via info@uw-huis.be of telefonisch op het nummer 05246 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar