Helaas, dit pand is verkocht

9200 Grembergen

Omschrijving

RUIME VRIJSTAANDE BUNGALOW MET 4 SLPKS TUIN EN GARAGE

Een uitermate goed onderhouden bungalow gelegen in een rustige straat vlakbij het centrum van Grembergen. Deze alleenstaande woning beschikt over een ruime leefruimte, een keuken met alle aanwezige comfort en een aangebouwde veranda. Via een grote hal komt u terecht bij de uitzonderlijke 4 slaapkamers en badkamer. Deze woning incl. grond heeft een opp. van 741 m², dit rondom de woning. Daarnaast is er achteraan toegankelijkheid tot de tuin. De garage is toegankelijk via de oprit aan de rechter zijkant. Totaal aantal parkeerplaatsen 3, 2 buiten en 1 binnen. Tenslotte is er ook nog een ruime zolder. Centrale verwarming op aardgas. EPC: 343. Bent u opzoek naar ruime alleenstaande woning met meerdere slaapkamers met de ideale ligging of een plaats waar mobiliteit geen enkel probleem meer is? Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog voor meer info of een bezoek! 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar