Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

UITSTEKEND GELEGEN BUNGALOW NABIJ CENTRUM VRASENE

MOGELIJKS AAN TE KOPEN ONDER 3% REGISTRATIERECHTEN!

Op zoek naar een open bebouwing met grote tuin die goed gelegen is? Lees dan zeker even verder!

Deze rustieke bungalow is gelegen nabij het centrum van Vrasene. Dit zorgt ervoor dat u scholen, winkels en openbaar vervoer (bushalte recht over de deur) slechts op wandelafstand gelegen zijn en heeft een vlotte verbinding met de E34 die slechts enkele minuutjes verwijderd is van de woning. Ook het centrum van Beveren en Sint-Niklaas is slechts ca. 10 minuten rijden met de wagen.

Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in een ruime inkomhal. Deze verleent toegang tot de lichtrijke woonkamer die afgewerkt is met zeer kwalitatieve materialen. Achteraan bevindt zich de volledig geïnstalleerde en voleiken keuken met zicht op de groene tuin. Naast de keuken is er nog een wasruimte voorzien met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder vinden we op dit verdiep twee ruime slaapkamers, een badkamer met combinatie van bad en douche en een ruime garage met manuele poort.

Heeft u niet genoeg aan twee slaapkamers? Goed nieuws, want er is nog een gigantische zolderruimte voorzien waar zeker nog twee extra slaapkamers van gemaakt kunnen worden. Voorlopig is deze niet afgewerkt, maar toont het wel enorm veel potentieel.

Interesse in een bezoek ter plaatse? Neem dan contact op via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Wij helpen u met plezier en op een veilige manier verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar