Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met tuin en garage

Op zoek naar een leuk en instapklaar appartement? Lees dan zeker even verder want dit appartement is instapklaar en beschikt nog over verschillende andere troeven

Het appartement is gelegen in een gebouw met slechts 1 ander appartement.
Verder is het ook gelegen op een interessante ligging, vlakbij verschillende faciliteiten en invalswegen.

U komt het gebouw binnen in een gemeenschappelijke inkomhal, die toegang verleent naar beide appartementen. In de inkomhal zit, onder de trap, nog een kleine berging die bij het gelijkvloers appartement hoort.

Het appartement bestaat uit een ruime en lichtrijke leefruimte (32m2). De leefruimte is volledig voorzien van een parketvloer. De keuken (7m2) is uitgerust met een dubbele spoelbak, koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, keramische kookplaat en dampkap.
Noteer ook zeker de aanwezigheid van elektrische rolluiken in deze ruimtes.

Het appartement beschikt ook over een moderne badkamer, die uitgerust is met een enkele wastafel, douche en toilet. Naast de badkamer is er ook nog een berging met aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.

Achteraan in het appartement kan u drie slaapkamers terugvinden.

Er zijn verschillende publieke parkeermogelijkheden langs de weg maar merk ook zeker op dat het appartement beschikt over een garagebox waar u 1 auto in kan plaatsen.

Als kers op de taart beschikt de woning over een groot Zuidwest gericht terras.

Interesse in dit instapklaar appartement? Plan uw bezoek in via 052 46 38 03!

Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar