Helaas, dit pand is verkocht

2070 Zwijndrecht

Omschrijving

Zeer ruime en goed onderhouden halfopen bel-étage met garage en tuin!

MOGELIJKS AAN TE KOPEN AAN 3% REGISTRATIERECHTEN!

Op zoek naar een kwalitatieve en ruime gezinswoning met drie slaapkamers op een rustige locatie? Lees dan zeker verder, want dit is exact wat u zoekt!

Deze prachtige halfopen bel-étage bevindt zich in de Pijlstraat te Zwijndrecht. Een zeer kindvriendelijke en autoluwe straat op wandelafstand van het bruisende centrum. Dit maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer zich slechts op een boogscheut van deze woning bevinden.

Wanneer we deze gezellige woonst betreden, bevinden we ons in de inkomhal met vaste trap naar de eerste verdieping. Verder vinden we hier een apart toilet terug, een wasplaats, een garage met automatische poort en tot slot een grote bergruimte met toegang tot de grote en aangename tuin waar het heerlijk en in alle rust vertoeven is.

Op de eerste verdieping vinden we de ruime en lichtrijke living terug met hiernaast de praktische keuken die voorzien is van alle toestellen en zicht heeft op de mooie tuin. Hiernaast bevindt zich ook nog een klein balkon waar het perfect is om in de zomer op te eten of gewoonweg om even tot rust te komen.

Via de beuken trap in de leefruimte komen we op de tweede verdieping terecht. Hier vinden we twee ruime slaapkamers terug met ingemaakte kasten. De derde kamer wordt op dit moment als extra opbergruimte en dressing gebruikt, maar kan perfect gebruikt worden als volwaardige slaapkamer. Tenslotte vinden we hier alsook de prima onderhouden badkamer terug die voorzien is van een douchebad, dubbele wastafel en toilet.

Interesse in deze prachtige woning? Twijfel niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03!! Wij helpen u met veel plezier en op een veilige manier verder. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar