Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIME BEL-ETAGE MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Ontdek het ultieme woongenot in deze prachtige bel-etage woning, gelegen in een gezellige, doodlopende straat. Met een indrukwekkende bewoonbare vloeroppervlakte van 245 vierkante meter biedt deze woning een zee aan ruimte voor jou en je gezin.
De centrale verwarming op aardgas met condensatieketel zorgt voor een aangename warmte in elke kamer, terwijl het EPC-label C je vrijwaart van enige verplichtingen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe thuis.
De oprit en ruime garage bieden niet alleen gemakkelijke parkeergelegenheid, maar ook extra bergruimte. De PVC ramen zorgen voor uitstekende isolatie en een eigentijdse uitstraling. Geniet van de zon op het ruime balkon, perfect om te ontspannen na een drukke dag.
Met 3 slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen, terwijl de afgewerkte zolder extra mogelijkheden biedt. Kortom, deze woning is een perfecte combinatie van comfort, ruimte en stijl. Mis deze unieke kans niet en maak van deze bel-etage jouw droomhuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via het telefoonnummer: 052/46.38.03. Welkom thuis!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar