Helaas, dit pand is verkocht

9220 Moerzeke

Omschrijving

RUIME BEL-ETAGE MET 4 SLPKS, 2 BADKAMERS & GARAGE.

Deze woning ligt aan de rand van het centrum in Moerzeke makkelijk bereikbaar via de hoofdbaan en dicht bij alle nutsvoorzieningen. Beneden vindt u een ruime inkomhal die aansluit op een berging, 1ste badkamer en garage. Op het eerste verdiep vindt u de ruime leefruimte met keuken. Verder is er nog een gang die u naar de 2de badkamer, 1ste en 2de slaapkamer brengt. Hier vindt u ook een deur naar het balkon. Op het 2de verdiep komt u terecht op de ruime 3de en 4de slaapkamer. Elektriciteit is volledig in orde. EPC 945, is opgemaakt voor de renovatiewerken, deze zal dus veel beter zijn! (Overal dubbel glas). Klein beschrijf mogelijk. Kortom, dit is dus een ideale bel-etage voor een gezin dat nood heeft aan ruimte. Aarzel zeker niet om ons vandaag nog te contacteren voor een afpsraak of meer informatie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar