Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Instapklare bel-étage met 3 slpk en garage

BEZOEKMOMENT (OP AFSPRAAK!) OP WOENSDAG 16/02 TUSSEN 14-17U
Deze recente bel-étage met maar liefst 215 m2 bewoonbare oppervlakte is centraal gelegen vlakbij winkels en invalswegen. Daarnaast heeft het de perfecte ligging voor natuurliefhebbers want de woning ligt vlakbij enkele natuurgebieden zoals het provinciaal domein Puyenbroeck, de Bedmarlinie en het wandel- en fietspad ‘de Liniewegel’.
De inkomhal met gastentoilet biedt toegang tot de eerste badkamer met inloopdouche en lavabo en een ruime slaapkamer met zicht op de tuin. Daarnaast heeft men de inpandige garage en berging/wasplaats voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping hebben we een ruime, zeer lichtrijke leefruimte met ingerichte keuken voorzien van een vaatwas, dubbele spoelbak, oven, kookvuur en dampkap. Deze ruimte is voorzien van 2 terrassen. Het eerste terras biedt toegang tot de onderliggende tuin via een stalen trap. Het andere terras bevindt zich aan de straatkant waar men kan genieten van een mooi uitzicht. Tenslotte bevinden zich op de 2de verdieping nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer met bad en lavabo. EPC 176 kWh, elektriciteit conform! 8 zonnepanelen aanwezig en de mogelijkheid om er nog 2 bij te plaatsen! Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Neem dan nu contact op via info@uw-huis.be of op het nummer 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar