Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Leuke gezinswoning nabij het hartje van Temse

Op zoek naar een instapklare gezinswoning te Temse? Lees dan zeker even verder, want dan kan dit misschien wel DE woning zijn.

De woning is gelegen nabij het centrum te Temse en dus ook vlakbij verschillende invalswegen en faciliteiten.

Niet alleen de locatie, maar ook de woning is zeer interessant.
Het is een ruime woning, met een bewoonbaar oppervlak van 210m2 en een zeer goed EPC met als score 220kWh/m2 (energieklasse C)!
klinkt dit al positief? De indeling maakt het waarschijnlijk nog beter!

U komt de woning binnen in een aparte inkomhal, die toegang verleent naar de leefruimte, de eerste verdieping en het gastentoilet.
De woonkamer is een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken, die is uitgerust met een ruim werkblad, veel kastruimte, een dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, kookplaat en dampkap.
Naast de keuken bevindt zich ook nog de ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping bevindt zich een centrale nachthal, die toegang verleent naar de badkamer en de drie slaapkamers.

Op de tweede verdieping, de zolderverdieping, bevindt zich nog een volledig afgewerkte ruimte, die u kan gebruiken als vierde grote slaapkamer.

Is een buitenruimte ook belangrijk voor u? Dan hebben wij nog goed nieuws!
Als kers op de taart beschikt deze instapklare gezinswoning ook nog over een ruim terras. beschikt ook over een leuk terras met achteringang!

Interesse in deze topper? Plan dan snel uw bezoek in via onze online tool!



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar