Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

RUIME BEL-ETAGE MET 3 SLPKS, GARAGE EN TUIN

Deze ruime bel-etage is gelegen in het centrum van Hamme. Op wandelafstand van winkels, scholen en andere faciliteiten. De indeling is als volgt; op het gelijkvloers hebt u de inkomhal, berging en ruime garage. Op het 1ste verdiep komt u binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit aan de geïnstalleerde keuken. De keuken geeft uit op het terras en de tuin. Op het 2de verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Verder is er nog de grote en gezellige afgesloten tuin. Centrale verwarming op aardgas. EPC: 237. Kortom bent u opzoek naar een ruime en lichtrijke woning, en dit in het centrum van Hamme? Wacht niet langer en contacteer ons voor meer info of een bezoek via tel: 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar