Helaas, dit pand is verkocht

9130 Beveren

Omschrijving

Zeer ruime bel-étage met 3 slaapkamers en tuin

Op zoek naar een gezellige gezinswoning met drie slaapkamers en tuin in een rustige omgeving? Lees dan zeker verder!!

Deze woonst bevindt zich in de Sportpleinstraat te Kieldrecht. Een zeer autoluwe en kindvriendelijke straat nabij de Kieldrechtse polders. Ideaal dus voor wie van een stevige wandeling of fietstocht houdt! Niet getreurd, want ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich slechts op wandelafstand.

Op het gelijkvloers vinden we een ruime garage terug, voorzien van elektrische sectionale garagepoort. Verder vinden we hier nog 2 bergruimtes terug, waarvan eentje met voorziening van de aansluiting van wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping betreden we een zeer ruime leefruimte, voorzien van ontzettend veel lichtinval. De volledig geïnstalleerde open keuken geeft een aangename verbinding met de living en heeft bovendien zicht op de verzorgde tuin. Verder vinden we op deze verdieping ook een apart toilet terug.

De tweede verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een derde kamer die op dit moment wordt gebruikt als dressing. Tenslotte vinden we hier ook de volledig vernieuwde badkamer terug die uitgerust is met lavabo, prachtige inloopdouche, handdoekdroger en toilet.

Via de vaste trap op de tweede verdieping komen we op de volledig afgewerkte zolderruimte die omgetoverd is tot een prachtige en lichtrijke slaapkamer waar de mogelijkheid zelfs nog bestaat om hier 2 kamers van te maken!

Extra troeven:

- Aankoop mogelijk onder 3% REGISTRATIERECHTEN!
- Zeer gunstig EPC
- Dak recent geïsoleerd
- Zeer goed onderhouden woning
- Fantastische ligging

Interesse in een bezoek ter plaatse? Twijfel niet en maak uw afspraak via het bezoekmoment op onze website www.uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar