Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Ruime bel-étage met dubbele garage en tuin

Op zoek naar een ruime woonst met garage en tuin op top ligging? Fantastisch, want deze prachtige bel-étage met 305 m2 bewoonbare oppervlakte in het centrum van Vrasene staat op u te wachten!
De woning is gelegen in de Grote Kouterstraat, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Alles is letterlijk op wandelafstand. Noteer zeker ook de vlotte verbinding met Beveren, Sint-Niklaas en de E34. Indien u kan genieten van een wandeling of fietstocht, kan u zich zeer eenvoudig aansluiten op diverse wandel- en fietsroutes.
Wanneer we de woning betreden op het gelijkvloers, komen we binnen in een ruime inkomhal. Deze verleent toegang tot een vroegere winkelruimte met zicht op tuin (70m2), een apart toilet en een dubbele garage waarbij 2 wagens perfect achter elkaar kunnen geparkeerd staan. In deze ruimte is aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien en werd in 2017 een nieuwe hoogrendementsketel en warmtepompboiler geplaatst die extra wordt gevoed door 2 zonneboilers. Op het zadeldak bevinden zich 20 zonnepanelen met terugdraaiende teller. Via de garage is er toegang tot de zuid gerichte tuin achteraan waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en stilte.
Wanneer we de eerste verdieping betreden, komen we in de nachthal die toegang verleent tot de leefruimte (net voorzien van nieuwe parket), de keuken apart met extra terras op de eerste verdieping en zicht op de tuin, de badkamer met toilet en de eerste slaapkamer. Via een vaste trap naar de tweede verdieping, komen we in de zolderruimte waar reeds een tweede slaapkamer werd afgewerkt en ook de mogelijkheid bestaat om een grote ruimte (30 m2) om te toveren tot een derde slaapkamer.
EXTRA TROEVEN:
- Overal werden thermostatische kranen geplaatst
- ALLE ramen en deuren werden vervangen door hoogwaardig aluminium met hoogrendementglas
- Uitgerust met “Nest”, een digitale thermostaat en camerabewaking
- Het dak werd reeds geïsoleerd
Interesse in een bezoek ter plaatse? Twijfel niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03!! Wij helpen u met plezier verder en zorgen ervoor dat het veilig kan verlopen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar