Helaas, dit pand is verkocht

2070 Zwijndrecht

Omschrijving

Fantastisch gelegen appartement met 3 slaapkamers en garage!

Bent u op zoek naar een ruim, lichtrijk en knus appartement met bijhorende garagebox op een fantastische locatie? Lees dan zeker verder!!

Deze volledig gerenoveerde parel is gelegen in het Neerbroek. Een fantastische, autoluwe wijk omgeven door groen en toch overal dichtbij. Winkels, scholen, openbaar vervoer en snelwegen E17 en E34 zijn slechts enkele minuutjes van dit appartement verwijderd. Geweldig, niet?

We nemen de lift naar de derde verdieping. Hier betreden we via de inkomhal dit ruime appartement. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot alle ruimtes, waaronder drie zeer ruime slaapkamers. Eén van deze kamers wordt momenteel gebruikt als dressing. Daarnaast vinden we een apart toilet en een gerenoveerde badkamer die uitgerust is met wastafel, bad én douche. Een bergruimte mag uiteraard ook niet ontbreken. Hier is tevens ook aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast.

De leukste ruimte bevindt zich aan de zuidkant van het appartement. Hier vinden we de riante en lichtrijke leefruimte terug met open keuken. Deze is uitgerust met een inductievuur, dampkap, hete luchtoven, stoomoven, vaatwasser en enkele wastafel.

Absolute troeven:

- Bijhorende afgesloten garagebox
- Zeer gunstige EPC-score (B-label)
- Conforme elektriciteitskeuring
- Volledig vernieuwde ramen sinds 2022
- Ook ideaal als investeringseigendom

Benieuwd naar deze parel? Boek snel uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 0474 49 18 95. Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar