Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtige duplex appartement op uitstekende locatie

Bent u opzoek naar een stijlvol en kwalitatief duplex appartement op een rustgevende locatie? Dan is dit uw kans!

De Hof ter Elstlaan is een doodlopende straat in het gegeerde Elversele gelegen op een boogscheut van de N41/E17 en het openbaar vervoer. De kwalitatieve afwerking, het gunstige epc en het vele licht zijn maar enkele sterke troeven van deze parel. De verkoop geldt onder registratierechten

Wanneer we het appartement betreden komen we in de centrale hal die ons rechtstreeks naar de leefruimte brengt (30m2). Door de grote raampartijen krijgt de leefruimte en de keuken heel veel licht. Deze keuken (10m2) is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle toestellen (SMEG) en is afgewerkt met composieten werkblad. Verder vinden we de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet en de eerste ruime slaapkamer.

Op de bovenverdieping komen we in de nachthal, die brengt ons naar de aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en de grootste slaapkamer (20m2).

Als kers op de taart beschikt het gebouw over een mooi terras met open zicht, een overdekte staanplaats (exclusief de vraagprijs)en er is een lift aanwezig in het gebouw!

Hebt u interesse? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar