Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

KLEINSCHALIG PROJECT MET 2 VERZORGDE RUIME APPARTEMENTEN.

Goed nieuws voor de kopers. Vanaf januari 2021 kan u, mits u voldoet aan de voorwaarden, aankopen aan een verlaagd tarief van 6% BTW.

In het landelijke Velle, een mooie deelgemeente van Temse staat dit mooi nieuwbouwproject te koop dat bestaat uit een huisartsenpraktijk en ruime appartementen.
Op een boogscheut gelegen van buurtwinkels en nabij de invalswegen en openbaar vervoer.
De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van het gebouw en beschikken beide over een staanplaats voor uw wagen en een gereserveerde plaats voor fietsen.
Er zijn zonnepanelen aanwezig en ieder appartement is voorzien van een ventilatiesysteem en verwarming met een condensatieketel.


Dit lichtrijk appartement aan de achterzijde van het gebouw biedt je een inkomhal met vestaire en apart toilet. Er is een mooie en ruime living met een grote raampartij die uitkijkt op de achterliggende velden en het terras. Aansluitend heb je de volledige ingerichte open keuken met kookeiland en bergruimte. Er is een open trap naar het tweede verdiep waar er twee slaapkamers zijn, een ruime badkamer met ligbad, douche, lavabomeubel met twee spoelbakken en toilet (via regenwater). Er is op de tweede verdieping ook een extra berging aanwezig.

Door het zeer lage e-peil betaal je de eerste 5 jaar, maar de helft van het KI.
Wenst u graag een bezoek ter plaatse neem dan gerust contact op met ons kantoor!
De verkoopprijzen zijn excl btw en notariskosten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar