Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtig afgewerkt appartement op De Zaat

DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!!

Bent u opzoek naar een prachtig instapklaar appartement voor eigen bewoning of als investering? Zoek niet verder!! Dit appartement heeft wat u zoekt. De kwalitatieve afwerking, het gunstige epc en haar TOP locatie zijn maar enkele sterkte troeven.

Wanneer we het appartement betreden komen we in de hal die ons naar de open leefruimte brengt. Deze leefruimte (30m2) met aansluitend terras heeft veel licht, een prachtig zicht op de schelde en staat in rechtstreeks contact met de open keuken (13m2) die volledig is geïnstalleerd en voorzien van dubbele spoelbak, vaatwasser, combi oven, microgolf, koelkast, vriezer, keramische kookplaat, dampkap en composieten werkblad!
Aansluitend vinden we de aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en ventilatie systeem D.

Verder aan de Noord kant van het appartement vinden we het apart toilet, de mooie badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en twee heel ruime slaapkamers!

Last but least beschikt het appartement over een privé berging.

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar