Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtig appartement met garage in centrum Temse

Bent u op zoek naar een prachtig en lichtrijk appartement vlakbij het centrum van Temse? Zoek niet langer! Dit appartement heeft het allemaal! De kwalitatieve materialen, oog voor detail en het GUNSTIGE EPC zijn enkele zeer sterke troeven van het appartement

Wanneer we de woonst betreden komen we in de lichtrijke en open leefruimte (27m2) met parket vloer die centraal staat in het appartement. Hiernaast bevindt zich de keuken die is geïnstalleerd en voorzien van dubbele spoelbak, vaatwasser, warme luchtoven, koelkast met vriesvak, keramisch kookplaat, dampkap en een prachtig composieten werkblad. Een mooie extra aan de keuken is dat er een berging is met opslagruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Verden vinden we twee slaapkamers achteraan het appartement en de badkamer die is voorzien van regendouche, enkele wastafel en toilet.

Last but not least is er een garage achteraan het gebouw exclusief de vraagprijs (€20.000). Hebt u interesse in deze woning? Contacteer ons via 052 46 38 03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar