Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Goed gelegen appartement met Scheldezicht.

Dit instapklaar appartement op de tweede lijn gelegen op de Zaat zoekt nieuwe eigenaars die willen genieten van de rust en de ideale ligging nabij het centrum van Temse. Ook de nabijheid van winkels, fiets-en wandelroutes is een zeer groot pluspunt om de stap te nemen naar deze locatie.
Er is een mooie en zonnige leefruimte met open keuken met kookeiland en alle nodige toestellen dat uitkijkt op het comfortabel terras met zicht op de Schelde!
Aan de noordzijde van het appartement bevinden zich de twee ruime slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel met ingebouwde kasten. Er is een aparte toilet en een vestairekast voorzien.
Beneden is er een staanplaats en aparte berging voorzien. Wenst u ook graag op de Zaat te wonen of te investeren? Bel ons gerust voor een afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar