Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Rustig gelegen appartement met garage en drie slaapkamers in Temse

Bent u op zoek naar uw een rustig gelegen appartement voor uzelf of als uitstekende investering? Dan is dit beslist uw kans!
De Azalealaan is gelegen in een rustige residentiële omgeving alsnog vlakbij het centrum van Temse en op een boogscheut van de E17/N16 en het openbaar vervoer.

Wanneer we het appartement betreden komen we in de inkomhal die centraal staat in geheel het appartement. De lichtrijke leefruimte (32m) staat in contact met de keuken (6m2) die is geïnstalleerd met dubbele spoelbak, elektrisch kookvuur en dampkap. In de inkomhal vinden we een aparte bering met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een ingemaakte vestiaire kast. Verder vinden we de badkamer die is voorzien van bad en dubbele wastafel en drie ruime slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 met terras.

Last but not least heeft het appartement een ruime garage achteraan het gebouw en deze is inclusief de prijs! Het appartement heeft centrale verwarming op aardgas en een uitstekend rendement voor verhuur!
Hebt u interesse? Contacteer ons nu via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar