Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklaar appartement op goede locatie in Temse

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement om te starten of als investering? Dan is deze woonst iets voor u! De woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Temse en vlakbij alle invalswegen en openbaar vervoer. Dit verklaart ook de uitstekende Mobiscore (8,7/10).

Wanneer we het appartement betreden komen we in de privé inkomhal die vestiaire ruimte heeft en die toegang verleent tot de lichtrijke leefruimte (35m2) die in contact staat met de berging met voldoende opslagruimte, nachthal en de keuken (9m2) die is voorzien van dubbele spoelbak, koelkast met vriesvak, elektrisch vuur en dampkap. Deze keuken beschikt over een in - en uitgang. Als we in de nachthal komen hebben toegang tot de aparte toilet, de twee grote slaapkamers, en de badkamer met douche en enkele wastafel.

Als extra beschikt het appartement over een aparte een aparte garage en een privé berging. Hebt u interesse in deze interessante eigendom als starterswoning of om te verhuren? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar