Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtig appartement te koop in centrum Temse

Bent u op zoek naar een goede investering of een afgewerkt nieuw startersappartement? Dan is dit uw kans!
Deze eigendom is gelegen in het hartje van Temse vlakbij het centrum, de markt, De Zaat en ook vlakbij de N16/E17 en openbaar vervoer.

Wanneer we het appartement betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte, aparte berging (6m2) met aansluiting voor wasmachine en droog en apart toilet. De leefruimte ( 22m2) staat in rechtstreeks contact met de open keuken (11m2) die is geïnstalleerd in voorzien is van een dubbele spoelbak, vaatwasser, microgolfoven, stoomoven, koelkast, aparte vriezer, inductie kookplaat en dampkap. alle toestellen zijn van AEG. Verder vinden we een stijlvolle badkamer met douchebad en dubbele wastafel en de slaapkamer met veel lichtinval en eigen terras.

Als kers op de taart heeft het appartement nog een mooi terras aansluiting op de leefruimte, tuinmogelijkheden, en een privé staanplaats. Verkoop onder registratierechten. Hebt u interesse in deze schitterend eigendom? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar