Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

2 slaapkamer appartement met garage in Temse

Dit is het geschikte appartement voor starters of als investering. De locatie is enorm goed, vlakbij het centrum van Temse en op een boogscheut van de E17/N16 dit is dan ook één van de vele sterkte punten van het appartement. Wanneer we het gebouw betreden bevindt het appartement zich rechts van het gebouw. In het appartement zelf komen we in een aparte inkomhal die toegang verleent tot de lichtrijke leefruimte en het apart toilet. De leefruimte (37m2) staat centraal en verleent toegang tot alle andere kamers. De keuken (10m2) is geïnstalleerd en voorzien van een dubbele spoelbak, microgolfoven, koelkast, elektrisch vuur en dampkap. Verder in het appartement vinden we de badkamer die voorzien is van een bad en een enkele wastafel en twee slaapkamers waarvan met één met terras. Als kers op de taart bestaat de mogelijkheid om garage een apart aan te kopen voor €15.000 (excl prijs), heeft het appartement een zeer gunstig EPC en heeft het appartement een terras die men kan betreden via de keuken en de slaapkamer! Laat deze kans niet liggen en bel ons via 052 46 38 08!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar