Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIM TWEE-SLAAPKAMERAPPARTEMENT MET GARAGE

Stap binnen in luxe en comfort met dit uitzonderlijke appartement in het hart van Sint-Niklaas. Met twee ruime slaapkamers, verspreid over een indrukwekkende 137 vierkante meter, biedt dit stijlvolle thuis een ongeëvenaarde leefruimte. De kwalitatief hoogstaande afwerking straalt klasse uit, van de elegante vloeren tot de klassieke keuken met ingebouwde apparatuur.

Geniet van de vlotte bereikbaarheid en parkeergemak met je eigen garage, terwijl het tuintje en balkon een oase van rust bieden. Elektrische rolluiken zorgen voor privacy en gemak, terwijl de centrale verwarming op aardgas warme en gezellige avonden garandeert. Met een EPC-label C ben je vrijgesteld van renovatieverplichtingen, waardoor dit appartement een zorgeloze thuis wordt.

De overvloed aan opbergruimte, waaronder vele ingemaakte kasten, maakt dit appartement niet alleen prachtig, maar ook praktisch. Ervaar de perfecte combinatie van ruimte, comfort en stijl. Jouw droomappartement wacht op je in Sint-Niklaas! Bel nu voor een afspraak op 052/46.38.03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar