Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT MET 2 SLPK & STAANPLAATS

Bent u op zoek naar een gezellig appartement met twee slaapkamers in het hartje van Sint-Niklaas? Lees dan snel en zeker even verder!

Dit ruim appartement is gelegen op de derde verdieping. Het centrum en de grote markt zijn op wandelafstand. Ook voldoende mogelijkheden wat betreft openbaar vervoer (bus & trein). Jouw wagen? Die kan je parkeren in de ondergrondse parking.

De woonkamer is ruim en biedt veel lichtinval dankzij het grote schuifraam dat uitgeeft op het balkon. De keuken is ingericht met al het hedendaags comfort. Verder nog heeft men twee slaapkamers met balkon en een ingerichte badkamer. Het appartement is gemakkelijk te bereiken met een lift. Een ondergrondse autostaanplaats en ondergrondse kelderberging zitten mee in de prijs.

De elektriciteit is volledig goedgekeurd & het EPC heeft een waarde van 196.

Interesse? Een bezoek inplannen? Neem contact op met ons kantoor op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar