Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIM HOEKAPPARTEMENT MET 2 SLPK EN BOVENGRONDSE GARAGE

Bent u op zoek naar een ruim, instapklaar hoekappartement? Zoek dan niet verder!

Welkom in het Koningin Fabiolapark te Sint-Niklaas!

Dit ruime hoekappartement beschikt over twee ruime slaapkamers met veel daglicht! Omdat het een hoekappartement betreft, spreken we over een ruimer appartement dan het standaardformaat. Namelijk 125 m2 bewoonbare vloeroppervlakte. Zo had dit appartement eerst 4 slaapkamers. Toen zijn de drie slaapkamers naar twee ruimere slaapkamers gewijzigd en is de oppervlakte van één slaapkamer in de leefruimte opgenomen.

Dit appartement heeft een EPC van 101, label B. Net geen A. Met andere woorden, het is een zéér energiezuinig appartement. Mede door de hoog-rendementsbeglazing en de goede isolatie. Het appartement is asbestveilig en de elektriciteit zal conform zijn bij akte.

De wagen wegzetten is hier géén enkel probleem. Men beschikt over een bovengrondse garage die mee aangekocht kan worden voor 25.000 euro.

Het appartement is uitstekend gelegen, dicht bij alle invalswegen en een boogscheut verwijderd van het Waasland Shopping Center.

Wordt u binnenkort de nieuwe eigenaar van dit uitstekende appartement? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het telefoonnummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar