Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIM, ENERGIEZUINIG APPARTEMENT IN CENTRUM SINT-NIKLAAS

Ruim wonen in het hart van Sint-Niklaas! Ontdek dit prachtige, energiezuinige appartement met een overvloed aan ruimte en comfort. Met 2 royale slaapkamers geniet men van meer dan voldoende plek. Geniet van de zon op het gezellige zonneterras en ervaar het gemak van elektrische rolluiken voor extra privacy.

Dit appartement is niet alleen ruim, maar ook milieuvriendelijk met centrale verwarming op aardgas, aangedreven door een efficiënte condensatieketel. Met een EPC-label B bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Dit appartement is asbestveilig!

De topligging is ongeëvenaard - scholen, het station en diverse winkels bevinden zich op een steenworp afstand. Een garage, verplicht aan te kopen voor 25.000 euro, biedt probleemloze parkeermogelijkheden.

Mis deze unieke kans niet! Bel nu voor een bezichtiging naar 052/46.38.03 en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis. Wacht niet te lang, dit is jouw kans op comfortabel en centraal wonen in stijl.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar