Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 2 SLPK OP KINDVRIENDELIJKE LOCATIE

Ontdek het ultieme woongenot in het bruisende centrum van Sint-Niklaas! Welkom bij ons prachtige nieuwbouwappartement, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Met een indrukwekkend EPC van slechts 61, is dit appartement buitengewoon energiezuinig, wat zich vertaalt in lagere energierekeningen en een groenere levensstijl.

Met twee royale slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor gezinnen, koppels of om een thuiskantoor te creëren. Geniet van de zonnige dagen en gezellige avonden op het heerlijke terras, perfect om te ontspannen en te genieten van het stadsleven.

Daarnaast wordt uw comfort verzekerd door de moderne inrichting en de condensatieketel die zorgt voor een aangename leefomgeving. De open keuken biedt alle mogelijke luxe en maakt het entertainen van gasten een waar genoegen.

Voor wie op zoek is naar een interessante investering, is dit appartement ideaal voor verhuurders. Bovendien is de kindvriendelijke locatie een extra troef voor gezinnen.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans! De ondergrondse staanplaats is verplicht mee aan te kopen voor 20.000 euro, dus reserveer vandaag nog uw plek in dit prachtige complex en geniet binnenkort van een zorgeloos en comfortabel leven in het hart van Sint-Niklaas. Dit kan via het telefoonnummer: 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar