Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLAAR, ENERGIEZUINIG APPARTEMENT MET 2 SLPK

Ontdek dit prachtige instapklaar appartement gelegen in het groene en bruisende Koningin Fabiolapark te Sint-Niklaas. Met een gunstige EPC-score van 111 en een conforme elektriciteitskeuring kunt u met een gerust hart genieten van een energiezuinige en veilige woonsituatie. Het appartement is volledig asbestvrij, wat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving voor u en uw dierbaren.

Met 2 comfortabele slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin of stelt het u in staat om een kantoor of hobbykamer in te richten. Momenteel is het appartement verhuurd, waardoor het een uitstekende investeringsopportuniteit is met gegarandeerde inkomsten.

Geniet van uw vrije tijd op het aangename terras, waar u kunt ontspannen en het adembenemende uitzicht over heel Sint-Niklaas kunt bewonderen. Bovendien bevindt het appartement zich op een steenworp afstand van allerlei voorzieningen, waaronder het Waasland Shopping Center, restaurants en scholen.

Daarnaast beschikt het appartement over een aparte berging, wat zorgt voor extra opbergruimte en comfort. Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om te wonen in het levendige hart van Sint-Niklaas! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit kan via: 052/46.38.03, tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar