Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIM INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 3 SLPK EN 2 TERRASSEN

!! DIT APPARTEMENT IS VOLLEDIG ASBESTVRIJ !!
Dit instapklare appartement is een echte parel in het centrum van Sint-Niklaas! 2 jaar geleden werd deze woonst volledig gerenoveerd, van top tot teen. Alleen de beste materialen zijn gebruikt. Het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers en een zéér grote leefruimte. De woonst heeft een oppervlakte van maar liefst 130 m². Met zijn twee terrassen kijk je uit over heel Sint-Niklaas… De elektriciteit is volledig conform en de EPC-score is gunstig. Met een score van 189, hoef je je nergens zorgen over te maken! Verder is er ook de mogelijkheid om een garagebox bij te huren. Kortom, dit appartement is voor de snelle beslissers! Wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar