Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT MET 2 SLPK & GARAGE

Dit ruime, instapklare, appartement van 87 m² heeft 2 slaapkamers. De living is extra gezellig door het prachtige uitzicht en het vernieuwde terras. Het appartement is gelegen op het 3e verdiep en beschikt ook over een nette keuken, een badkamer met douche, enkele lavabo en apart toilet. Verwarmen gebeurt in dit appartement via centrale verwarming op gas. Zeer gunstige EPC waarde van 204, ook de elektriciteit is goedgekeurd en het appartement is asbestveilig..
Tot slot hoort er bij dit appartement ook een kelder en een ruime afgesloten garagebox.
Het appartement is uitstekend gelegen, op wandelafstand van alle winkels en dichtbij de stadskern en autosnelweg. Garage wordt apart verkocht voor 20.000 euro. Woongebied, geen vergunning, geen dagvaarding, voorkooprecht Vlaamse wooncode Leegstand, geen verkavelingsvergunning. Bel vandaag nog voor een bezichtiging 052/46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar