Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

PRACHTIG APPARTEMENT MET RUIM TERRAS EN ONDERGRONDSE PARKING

Dit instapklare appartement met 2 slaapkamers, ruim terras & ondergrondse staanplaats is gelegen in een mooi project met uitzicht op de bijhorende parktuin in de Bellestraat te Sint-Niklaas
Het grootste voordeel aan dit appartement is het ruime terras dat u de mogelijkheid biedt om te genieten van de rust, het zonnetje en de groene omgeving. Het terras is afgewerkt met een mooie en karaktervolle balustrade.

Het appartement beschikt over een ruime leef- en eetruimte die voorzien is van een groot landelijk raam. Dit raam zorgt voor een mooie lichtinval maar biedt ook toegang naar het terras. Overal vliegenramen voorzien. Naast de leef- een eetruimte is er ook nog de keuken, deze bevindt zich aansluitend aan de leefruimte en is uitgerust met verschillende toestellen.

Als u verder gaat in het appartement is er ook nog een badkamer die uitgerust is met een grote inloopdouche en een dubbele lavabo. De lavabo zit ingebouwd in een badkamermeubel met daarboven spiegelkasten. Hierdoor is er veel opbergruimte aanwezig in de badkamer.

Verder beschikt het appartement nog over twee slaapkamers waarvan er één zeer ruim is.
Deze kamers zijn beide ook voorzien van grote ramen met zich top het park.

Het gebouw heeft een ondergrondse parking met staanplaatsen. Eén staanplaats behoort toe aan dit appartement, hiernaast is ook een privé berging. Deze zijn bij aan te kopen voor 17.500 euro.

Het appartement heeft een EPC-waarde van 135 kWh/m2
Voor meer info of een bezoek bel vandaag nog op 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar