Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Instapklaar appartement in het hartje van Sint-Niklaas

Dit instapklare appartement in het Koningin Fabiolapark te Sint-Niklaas heeft een uitstekende ligging vlakbij het centrum en op wandelafstand van het Waasland shoppingcenter.

Het grootste pluspunt is het terras met een mooi groen & rustig zicht. Het terras situeert zich over de volledige breedte van het appartement.

Als u het appartement binnenkomt, komt u in de inkomhal. Recht tegenover de inkomdeur is er een mooie dubbele binnendeur bestaande uit hout en glas. Deze deur zorgt ervoor dat zowel de leefruimte als de inkomhal beschikken over veel lichtinval, wat beide ruimtes zeer aangenaam maakt. De leefruimte beschikt over een groot raam dat een mooi uitzicht geeft op het terras en de stad Sint-Niklaas. De keuken is zeer praktisch ingericht en beschikt over voldoende kasten voor het opbergen van uw keukenmateriaal.

Het appartement beschikt ook nog over 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabo, toilet en de aansluitingen voor een wasmachine.

In de kelder kan u de ondergrondse garagebox terugvinden, deze zit in de prijs.

Het appartement heeft een EPC-waarde van 210 kWh/m2. Voor meer info of een bezoek bel vandaag nog op 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar