Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

GERENOVEERD APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS OP HET 6e VERDIEP

Dit recent gerenoveerde appartement, gelegen op de 6e verdieping op een boogscheut van het Waasland shoppingcenter kan 4% rendement opleveren en is dus een ideale opbrengsteigendom!!! Verder kan dit ook perfect dienen als starterswoning. Er is een mooie leefruimte met veel lichtinval. De keuken en leefruimte werden met elkaar verbonden door een muur weg te halen. De keuken werd volledig vernieuwd en is in perfecte staat, alsook de badkamer werd vernieuwd & heeft oa een inloopdouche.
Ook zijn er 2 slaapkamers aanwezig. Het terras is onlangs volledig vernieuwd & geeft je een mooi zicht over Sint-Niklaas.
Beneden is er nog een ondergrondse berging aanwezig. CV OP AARDGAS, EPC 162, ELEKTRICITEIT GOEDGEKEURD. Momenteel is dit appartement verhuurd.
Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse twijfel dan niet om ons te contacteren.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar