Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

PRACHTIG RECENT APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN TUIN

Dit appartement is gelegen in een prachtige ontwikkeling van enkele jaren oud midden in het Jef-Burmpark. In dit project is aan alles gedacht & de afwerkingsgraad van het appartement & de gemeenschappelijke delen is heel hoog. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers die beide op het tuintje uitkijken. Het is super centraal gelegen & toch heel rustig. De hekken van het park (rond het appartement) gaan elke avond dicht van 22H tot 7h. Dit geeft u een uniek gevoel van veiligheid midden in de stad. Verwarmen gebeurt in dit appartement via een centrale verwarming op gas. De elektriciteit is volledig in orde & het appartement heeft een E-peil van 70.
Handig is ook dat het park altijd perfect onderhouden wordt en er speciale ruimtes voorzien zijn in het appartementsgebouw om al het vuilnis te verzamelen.
Bij dit appartement hoort er ook een zeer ruime berging & ook een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Ook is er een ondergrondse garage bij aan te kopen.
Bel/mail vandaag nog voor meer info of een vrijblijvend bezoek.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar