Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

UNIEK APPARTEMENT OP DE PARKLAAN

Dit prachtige appartement beschikt over 3 slaapkamers & een ruim terras. Het appartement is gelegen op het 3e en hoogste verdiep. De hoge plafonds & grote ramen geven een extra dimensie aan dit appartement, ook zorgt het voor meer licht en geeft het een zeer ruim gevoel.
Verwarmen gebeurt via een centrale verwarming op gas, dit zorgt er mede voor dat het EPC zeer gunstig is, namelijk 182. De elektriciteit is volledig goedgekeurd.
Bij dit appartement hoort er ook een berging (10 m2). Verder heeft dit appartement een volledig uitgeruste keuken & badkamer met ligbad & douche. Er is ook een apart gastentoilet aanwezig.
Ook zijn er 2 ondergrondse staanplaatsen die bijgekocht dienen te worden.
Het appartement is gelegen net naast het park en op wandelafstand van de markt, zeer goede verbinding naar E17 & alle andere uitvalswegen. Bel vandaag nog voor een bezoek!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar