Helaas, dit pand is verkocht

9150 Rupelmonde

Omschrijving

Uitstekend onderhouden appartement in Rupelmonde

Hebt u altijd al in een goed onderhouden appartement willen wonen op een goede locatie met een prachtig zicht? Dit is uw kans! Deze eigendom heeft een aantal zeer sterke troeven: een lift, conforme elektriciteit, een mooi privé terras (8m2), een vernieuwde keuken en badkamer, aparte garage (incl prijs) en zeer lage gemeenschappelijke kosten. Ook is het vlakbij de winkels, openbaar vervoer en vlakbij de natuur.

We komen het appartement binnen in een aparte inkomhal met glazen deur en ruimte voor vestiaire. Deze hal geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte (35m2) die plaats verleent voor zit- en eetplaats en staat in rechtstreeks contact met het terras. De open keuken (10m2) is nieuw en is voorzien van dubbele spoelbak, warme luchtoven, koelkast, gasvuur, vaatwasser en dampkap. Aan deze keuken is een berging verbonden met aansluiting voor wasmachine en droogkast en opberg ruimte.

Verder vinden we een nachthal die toegang verleent tot 2 grote slaapkamers en de vernieuwde badkamer die is voorzien van dubbele lavabo, toilet en douche.

In het appartement werden kwalitatieve materialen gebruikt en is door de jaren heen altijd perfect onderhouden geweest. Deze is een topper in zijn prijsklasse. Aarzel niet en contacteer ons via 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar